Recensies

Wat anderen over hun tijd met mij zeggen

Attributen

Ik ben Ina nog steeds erg dankbaar

Ik vroeg Ina in eerste instantie om me te helpen omdat ik het gevoel had dat ze een genezer en een zorgzame ziel was. Ik had gelijk. In slechts één sessie reflexologie hielp ze me om de psychologische factoren te zien die ten grondslag liggen aan een gezondheidsprobleem waaraan ik leed. Ze had blijkbaar het vermogen om te zien wat me onbewust teisterde en hielp me aan een weg voorwaarts, hetgeen twee of drie artsen en een aantal behoorlijk indrukwekkende apparaten niet in staat waren te doen. Met haar werk met mij als basis was ik in staat om dingen in eigen hand te nemen en mezelf gezond te maken.
Nu een aantal jaren later ben ik nog steeds erg dankbaar voor haar sympathieke en attente, zorgzame advies.

Steve

Attributen

Een liefdevolle en krachtige sessie

Een hele fijne (online) sessie mogen ontvangen van Ina. Ik had verbindingsproblemen en dat manifesteerde zich in dat de wifi verbinding vaak uitviel, erg ironisch. Ondanks de storingen gingen het team en Ina door. Erg bijzonder was dat mijn missende verbinding met de aarde werd hersteld, ik werd vereerd door de aarde. Wonderbaarlijk zijn mijn hooikoortsklachten na de sessie sterk afgenomen. Mijn hart werd verruimd voor nog meer indaling van het kosmische licht. Een liefdevolle en krachtige sessie was het, nu een paar weken nadien nog sterk voelbaar hoe verbonden ik nu ben. Dankjewel Ina!

Liefs, Chamera

Attributen

Ina maakt meteen verbinding

Het online healen gaat heel goed. Je maakt meteen verbinding, tuned meteen goed in. Je hebt meteen verbinding ook met je gids. Je krijgt meteen beelden door. Er ontstond wat communicatie, je stelde soms een vraag omdat je e.e.a. doorkreeg. Deze communicatie was op een “hoger”- nivo. Je komt bij de kern en geeft duidelijk weer wat er “speelt”, wat erop dat moment belangrijk is. En je krijgt “boodschappen” van de natuur…………

Rik

Herverbonden met mijn wezen

Jij hebt mij bij Arcturius gebracht, mij er aan herinnerd. Mij weer herverbonden met mijn wezen, met mijn essentie.

Robert

Attributen

Een ervaring als een wedergeboorte

Ik zat meer in mijn hoofd dan dat ik naar mijn gevoel luisterde. Dit wilde ik herstellen. Back to basic, zeg maar. Ina nodigde me uit om naar haar toe te komen. Vooraf had Ina een reading gedaan, haar bevindingen met me besproken en ze vroeg me niks anders te doen dan ‘open te staan voor wat er op mijn/ons pad kwam’. De reis van Porto naar de Quinta was zorgvuldig uitgewerkt en gemaild waardoor ik in vol vertrouwen mijn pad kon bewandelen. Aangekomen op mijn eindstation, werd ik met open armen, een heerlijke maaltijd en een prachtig onderkomen ontvangen. Mijn ervaring: ik ben in de ‘moederschoot’ terecht gekomen...

Monique

Lees verder

De volgende dag was rustdag en ik werd rondgeleid om de omgeving te verkennen, boodschappen voor mezelf te doen in Tabua en een terrasje hoorde er natuurlijk bij. We bespraken de mogelijkheden die Ina voor me had geschapen. Ik kon een dag meegaan om te mediteren, een avond mantra-zingen, een avond meditatief dansen en was vrij om te doen wat ik wilde. Daarnaast kon ik meegaan met wandelingen dichtbij, meedoen met ‘de dingen die Ina doet’ zoals het verzorgen van de groenten en het fruit, vilten, massage, diepzinnige gesprekken maar ook zwemmen in de Mondego, wandelen tussen watervallen in een bijna tropisch paradijs, de wonderbaarlijke wandeltocht op de Estrella maar ook mijn eigen plan trekken ..en als ik de weg kwijt was gewoon even bellen dan pik ik je op. Deze uitstapjes waren ruim voldoende want het leven op de quinta beleven is al een ervaring op zich. We aten van alles wat leeft op quinta, de eitjes van de kippen, de eigen geteelde groenten en fruit waarvan ik de groei elke dag opnieuw kon bewonderen in een warm ‘buiten’ bad met bloemen en kruiden uit eigen tuin, uitzicht op de bergen, dalen, terwijl de schapen voorbij komen. De rust, de ruimte, de warmte en de manier waarop alles zo vanzelf gaat tezamen met een bijzonder warm welkom gevoel, de confrontaties tijdens de wandelingen, het genieten van de omgeving heb ik ervaren als een wedergeboorte. Ik zit niet meer in mijn hoofd, ik ben ‘verankerd’ met de aarde, zowat tot mijn middel en telkens als ik los dreig te komen van deze aarde, hoef ik alleen nog maar aan Ina te denken of haar stem te horen en ik land weer.
Dank je wel lieve Ina, dank je vanuit mijn hart.

Attributen

Warme, liefdevolle energie

Ik ging heel open de healing in. Eigenlijk wist ik niet eens precies wat een healing inhoudt, maar ik ben afgegaan op je energie. Mijn gevoel was heel duidelijk. Van jou 'moest' ik een healing gaan krijgen. Ik heb me tijdens de healing heel ontspannen en rustig gevoeld. Alle energie in me begon weer te stromen. En het meest bijzondere is natuurlijk de brok in mijn keel - die ik normaal gesproken bijna constant voel - die tijdens de healing steeds kleiner werd. De verbinding tussen hoofd en hart werd daardoor steeds sterker. Heel mooi en bijzonder. Sindsdien voel ik me sterker en voel ik de energie meer stromen.

Dankjewel, lieve Ina, voor je warme, liefdevolle energie!!

Annemarie

Achtergrond: Vilt handgemaakt door Ina Jansen>