terug op mijn pad

Ik wil u nog super veel bedanken voor de laatste massage.. Uw reading is geweldig geweest!!! Het is me tot nu toe al een super steun geweest met alles en het heeft me terug op mijn pad gezet.. Ik heb een persoonlijkheid doel, zijnde dat gevoel dat ik ken in mijn hart, daar wil terug naar toe.. Het is als een herinnering en ik kom er steeds dichter bij.. Maar ik was als het ware een zij pad in gegaan de laatste tijd, maar met uw massage heb ik me gerealiseerd dat ik niet meer naar mijn eigen doel bezig was en dat ik mezelf had afgeleid.. (M, pt.,najaar 2015)

Back to Basic

Samen met mijn zoon op vakantie naar Portugal!

In mei ben ik samen met mijn zoon  (17 jaar) in het vliegtuig gestapt vanuit Eindhoven naar Porto. Ons doel: vakantie vieren, leuke dingen samen ondernemen en vooral genieten van alles……..….
In Februari 2015 kwam Ina met de fiets op huisbezoek bij mij in Nederland en ik had een plan, ik wilde samen met L op vakantie en had het idee om samen naar Ina te gaan in Portugal. De blogs van Ina gaven mij al een idee van de mooie woon en leefomgeving van Ina in Portugal. Ina vond het een goed idee dat wij samen kwamen. Hierna hebben we  zeer spoedig de vlucht geboekt naar Portugal.
 Vanuit Porto gingen we met de metro en trein richting Carregal de Sal, waar Ina ons opwachtte en naar de plek van bestemming bracht.
Hierna begon ons avontuur……………. En wat voor een avontuur….!! De week samen mogen vertoeven in een yurt met houtkachel.
We hebben kennis mogen maken met E en M, de kippen, de poes, de groente tuin en de woon- en leefomstandigheden van Ina. Ina had een leuk gevarieerd programma bedacht voor de hele week, wat geheel aan onze verwachtingen voldeed. De eerste paar dagen mogen genieten van het mooie weer, uit rusten van de reis en los laten. We hebben gezamenlijk gegeten en korte wandelingen gemaakt in de omgeving. O.a. de markt bezocht in Tabua.

We hebben een dag gewandeld in de Estrela, wat een mooie omgeving en natuur, de stilte het samen wandelen en eten was een mooie ervaring. L en ik hebben met Ina na een dag gewandeld in de omgeving en hierna vlees / kip gegeten in “Oma’s” keuken, dat was echt genieten.
We hebben beiden energetische behandelingen van Ina mogen ontvangen. Ik heb samen met Ina een olifant gevild, nooit eerder gedaan, maar een mooi resultaat mogen ontvangen.
L heeft ondanks de primitieve omgeving (geen Wi-fi) een mooie vakantie gehad.
Ina bedankt voor ons mooie avontuur in Portugal, voor iedereen die van de natuur houdt een aanrader!

Durven doen !

2013 het jaar van de verandering en vooral het jaar van het durven doen. Ik dacht, dit zet ik door in 2014, dus ik koop een ticket naar Portugal.
Wat ga je daar dan doen?
Slaap je dan in een Yurth?
Waar douche je dan?
Mensen om mij heen gingen mij dit soort vragen stellen en de normaal zo planmatige M was niet thuis. Het maakte mij niet uit waar ik sliep, hoe ik zou douchen en vooral dat ik niet wist wat er ging komen. Ik ging, helemaal in mijn eentje, naar Ina!
Spannend, dat vond ik het, maar het zorgde vooral voor een geluksgevoel. Op je 26e al tien jaar samen zijn met je partner is heerlijk maar het zorgt er ook voor dat ik nooit alleen naar het buitenland ben geweest en dus ook nooit alleen op mijzelf aangewezen ben geweest.

Wat een Fantastische belevenis, de bevolking hielp met de reis waar ze konden, stond even op een metro kaart te kijken en direct kwamen twee oudere dames mij te hulp. Alsof ze voelden dat ik voor het eerst in mijn leven alleen op reis was. Ook de conducteur hield mij nauwlettend in de gaten en toen mijn eindpunt in zicht leek te komen, seinde hij dat ik er daar uit moest.

Bij Ina op de (Kinta) is het Adem bevorderend i.p.v. adembenemend! Samen met Ina op zoek naar wie ik ben en wat dit voor mij betekent. Van een wandeling tot meditatie tot metamorfose massage, alles is mogelijk, waar de behoefde lag vulde Ina die samen met mij in.

Alles voelde ‘Gewoon’ die vijf dagen en ik voelde letterlijk verdriet toen ik weer naar het station gebracht werd om terug te reizen naar Porto. De combinatie van Portugal en Ina zorgen voor mij ervoor dat ik ‘’ Gewoon kan zijn’

Ervaring van deelnemer, mei 2013

Wat er gebeurde op de Estrella dat mijn spirituele hart zich helemaal opende en werkelijk alles liefde was. Dat was wel even wennen mag ik zeggen.

Ik voel me zo verbonden met alles, de Aarde, de Cosmos met alles wat erop/erin leeft. Een gevoel van vertrouwen, zich geen zorgen hoeven maken en ik merk nog steeds dat ik niets meer hoef voor te bereiden. Zelf met de gekste dingen, met de stroom meegaan zo voel ik het, accepteren zoals het komt ed. Ja, dat was heel mooi en ik ben zeer dankbaar ! ( ervaring van deelnemer,mei 2013)