Natuur wandelingen

 IMG-20131117-WA0001 Iedere stap verbind je meer met de aarde.

Terug naar de natuur, je eigen aarde energie erkennen en herkennen: Gewoon even Zijn

 

Wat er gebeurde op de Estrella dat mijn spirituele hart zich helemaal opende en werkelijk alles liefde was. Dat was wel even wennen mag ik zeggen. Ik voel me zo verbonden met alles, de Aarde, de Cosmos met alles wat erop/erin leeft. Een gevoel van vertrouwen, zich geen zorgen hoeven maken en ik merk nog steeds dat ik niets meer hoef voor te bereiden. Zelf met de gekste dingen, met de stroom meegaan zo voel ik het, accepteren zoals het komt ed. Ja, dat was heel mooi en ik ben zeer dankbaar ! ( ervaring van deelnemer,mei 2013)

 

 

Wakker worden, bewust zijn..........met alles wat de natuur te bieden heeft. Vertrouwen, liefde, zonder oordeel,in al haar schoonheid, puur, helend, accepteren,......

 Portugal heeft mij de mogelijkheid geboden omdat helemaal in alle puurheid weer te ervaren, zonder afgeleid te worden door allerdaagse "beslommeringen".

Met deze ervaring loop ik graag een stukje mee in jouw proces !

Door-stappen, lichamelijke inspanning leveren...., confrontatie aangaan met je eigen Zijn; je lijf en je leden !

Door dit te combineren met Vilten, breng jezelf letterlijk zachtheid erin. Zachtheid in soms die keiharde confrontatie. Je laat jouw handen werken vanuit je hart, met wol-water en zeep........tot een geweldig uniek produkt.