Aila

(sprookje geschreven door Ina als eindopdracht van de SIO 2007)


Aila miniEr was eens een heel eenvoudig mooi meisje, dat wilde naar de Zon. Veel stralen kwam ze tegen, zou ze, "nee", ze durfde niet. Ze durfde niet, ze zou haar hele familie verdrietig maken, iedereen zal huilen: wel zoveel dat alle sloten van het land ermee gevuld konden worden. In tijden van droogte zou haar vader er blij mee zijn, maar dat was dan ook het enige wat er goed aan was.
Het meisje bleef spelen in de wei, op het pad, in het zand in de buurt van de koeien, schapen, geiten, poezen en de hond en natuurlijk de vogels. De stralen van de Zon hielden vol: ze tikten haar iedere dag zeven keer aan en lieten van zich horen "Ga mee, Nu, Voel eens hoe fijn dit is....".Inderdaad, het meisje voelde heel goed hoe fijn dat was, maar ze kon toch niet.........ze kon toch niet gaan.

Over Ina

ina jansenIn 1967 geboren en deels opgegroeid op de boerderij, van waaruit ik me altijd verbonden heb gevoeld met alles wat leeft; zowel mens, dier als plant. Moeder van vijf kinderen. Na jaren gewerkt te hebben als Verpleegkundige (kinder- en kraamverpleging), kwam de ommezwaai naar voeten. Vanuit de voeten, vanuit de aarde, maakte ik de verbinding met mijn heldervoelend, - horend en wetendheid.

Dit heb ik mogen ontwikkelen in mijn opleidingen;

  • Psycho-energetisch therapeut bij de SIO, met dank aan Maria Majoor.
  • Mediumschap en Trancehealing bij Medium Jaco, met dank aan Jaco Elken.
  • Voetreflexologie bij de school voor voetreflexologie, met dank aan Manda Bergsma.

Ina knipIn mijn behandeling vallen al deze expertisis samen. Waardoor ik handen en voeten kan geven aan iemands proces; het zelfhelend vermogen wakker maken. Vanuit Liefde, eenvoud en intuitie werken aan de essentie van iets, het wezenlijke......Zielewerk !