Reading/Healing online

In de yurt

Op zoek naar het juiste knopje voor je zelfhelend vermogen in je lichaam?
Of heb je te maken met uitdagingen in je leven en weet je niet goed hoe je daar mee om moet gaan? Zaken als relaties, vriendschappen, werk, familie… kortom, het leven?

Een sessie brengt helderheid, balans en evenwicht.

Het is moeilijk precies te zeggen wat ik doe, maar ik doe een poging… Werken vanuit het denken, het hoofd, met een methode/ plan of iets dergelijks, is niet mijn ding.

Ik laat me leiden door de adem. Adem is leven (PRANA). Hiermee laat ik je voelen hoe je jezelf kunt wortelen in veiligheid. Ik maak gebruik van mijn heldervoelend, -zien en –horend vermogen. Ik ben de verbinding tussen de aarde en de kosmos en laat me hiervoor als instrument gebruiken. Hierdoor kan ik objectief en op een diep zielsniveau luisteren.

Via de adem maak ik verbinding met jou in energie, veelal in stilte zonder woorden, in het moment. Vanuit mijn hart werk ik samen met mijn gidsen en alle andere natuur-/lichtwezens en werelden waar ik toegang toe mag krijgen voor informatie. Ik geef vanuit de (liefdes)bron, puur, integer en krachtig.

We werken samen in een heilige ruimte die ik heb gecreëerd. Ik maak o.a. gebruik van klankschalen, edelstenen, mijn sjamanendrum, klanken via mijn stem en mijn handen. Je zult merken dat er beweging in jouw lichaam op gang komt, energie gaat (weer) stromen. Ik nodig je liefdevol uit om in je eigen ervaring te stappen, waarin jij je eigen kracht en licht mag herkennen. Liefde, nieuwe geboorte, inwijdingen en jouw lichaamswijsheid, zijn thema’s die vaak aan de orde komen in mijn sessies.

Je kunt losse sessies doen of een traject. Een traject bestaat uit 3 (live en/of Skype-) sessies in 8 weken. Tijd is een belangrijke factor die bijdraagt aan het helingsproces. In de 3 sessies doorlopen we de drie thema’s: adem, inzicht/heling en lichaamsbewustzijn. Dit is inclusief counseling via skype/telefoon als daar behoefte aan is.

Een traject “adem/inzicht/heling” à 250 euro

Losse sessies à 85 euro

Meteen beginnen?    Klik dan hier:  

Portugal?    Lees verder....

Back to Basic in jezelf

RH05

...met de natuur als spiegel en bron van inspiratie.

Ik neem je mee in mijn transformatieproces.......
Wat houdt dit in?

Voorafgaand aan de periode dat je hier in Portugal komt, ontvang je een reading:
“Waar sta je, waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig?”

Aan de hand hiervan maak ik een op jouw persoonlijk afgestemd “programma”. Hierin zit een healing sessie, een wandel/ natuur- coaching (min. 2 uur, incl lunch ) en een creatieve activiteit (min. 2 uur, incl lunch). Ik voorzie je van reisinformatie (-trein), haal en breng je hier naar het station en ga 1 x met je boodschappen doen voor de hele week wanneer je geboekt hebt voor een plek waar je zelf gaat koken. Verder ben je vrij om met me mee te gaan naar 5 ritme dance en/of mantra zingen en natuurlijk de markt op zondag waar verse groente/eieren te koop zijn.

Jouw belangrijkste bijdrage hiervoor is verantwoordelijkheid voor je eigen proces te nemen, bereid te zijn oude patronen los te laten en nieuwe stappen te zetten. Verder is jouw bijdrage aan mij voor bovenstaande 495 euro. Dit is voor een week en excl accommodatie, eten en drinken, trein en vliegreis. Natuurlijk ben je vrij om langer te boeken. In overleg is er veel mogelijk.

Als accommodatie beveel ik van harte aan een verblijf bij Quinta Vale Porcacho (www.quintavaleporcacho.com). Quinta Vale Porcacho ligt midden in de natuur, is ecologisch gecertificeerd en heeft een fantastische ecologische zwemvijver. Je boekt hier zelf je accommodatie. Behalve de weekkorting krijg je nog een extra korting van 5% indien je vooraf meldt dat je via mij komt.

Healers zijn geen heilige wezens hier naar beneden gestuurd vanuit het licht.
Ze komen tevoorschijn uit het donker nadat ze geleerd hebben zich te healen en stralen de gloed van transformatie uit.