Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Danspasjes…
Danspasjes…

Danspasjes…

*Hoe je mind en je gevoelens een spelletje met je spelen !

Hoevaak heb jij jezelf onbewust vastgezet in de neerwaartse spiraal van frustratie en heb je twijfels gehad over je kunnen, zelfvertrouwen en eigenwaarde ?

Ik vaak. Veel spijt. Veel praten en uitleg daarna. Voel ook dat iets in mij het dan overneemt, op het moment of juist meteen erna. Zo jammer ook dat je woorden, in mijn geval, verspreid die je niet wilt verspreiden, je wilt de ander geen pijn doen etc.

En…..ik ben het niet. Ik ben geen bitch ! T is het spel van mijn mind en mijn gevoelens.

Ik ben namelijk een generator in de Human Design en het not-self-theme is FRUSTRATION.

En…ja oke, ik mag ook een bitch zijn…ik mag zijn wat ik ben. Daardoor botst het wel en dat is jammer, daardoor komen we zo weer in de 3D energie terecht waar we juist uit zijn. En houd frustratie te lang aan dan brengt het je naar een plek van krachteloos zijn. Dat wil je niet. Ik wil net als jij, graag in mijn kracht blijven en zingeving ervaren in alles wat ik creëer.

Zo’n zes jaar geleden kwam ik in aanraking met Human Design. Het was in mijn tweede partnerrelatie. Thema Frustation kwam weer aan de orde en ik wilde graag alles eraan geven dat onze relatie zou blijven zoals die was, in Liefde. Ik wilde vooral niet een tweede keer in een vecht relatie belanden en/of eindigen, daar had ik namelijk wel genoeg van ervaren in de relatie met de vader van mijn kinderen. Dus vooral niet nog eens……en ja hoor natuurlijk komt het weer voorbij, want NIET verstaat het universum niet en we zijn hier om te leren. Ergens is er iets opgestapeld, ergens had ik NEE moeten zeggen, waar ik JA zei. En ik weet inmiddels dat je een echte JA kan geven, als je NEE durft te zeggen. Je weet dat er ergens “werk” te doen is en hoe fijn is het dan wanneer iemand je de weg daarna toe wijst, naar heling. Zodat we de wereld een beetje mooier kunnen maken. Ik ga ervoor, honderd procent, in mijn eigen kracht!

De HD is best complex. Het heeft alles in zich; astrologie, I-ting, numerologie etc. Relaties zijn perfect om jezelf te leren kennen. En net als in iedere relatie, herken je precies de ander in zijn design, maar om alles voor jezelf te integreren dat vergt tijd. FRUSTATION blijf ik herkennen, terwijl ik weet, ik voel, dat ik het niet ben. Humor is hierbij voor mij heel erg helend.

Ik wilde eens iets graag gedaan hebben, -en hij zei “nee, vandaag niet meer”. Mijn hele lijf ging mee doen in het spel, ik ging stampen met mijn voeten , -als een twee jarig kind dat ook kan doen- …en hij zei “wat leuk, doe die danspasjes nog eens een keer !”. Heerlijk hoe we erom konden lachen en we tot een mooi compromis kwamen voor het klusje wat nog gedaan wilde worden.

Het is zo helpend, wanneer je weet hoe je in elkaar zit. Iedere seconde, iedere minuut is nieuw -en alle kleine beetjes helpen, ieder stapje is er 1. We hebben allemaal leren lopen, elke koe is kalf geweest…

Er zijn zoveel zelfhelende instrumenten te vinden. Voor mij zijn numerologie, tzolkin, tarot, allerlei kaartendeks -en essentiële oliën wel de meest gebruikte. Deze laatste pak ik intuïtief voor mezelf en doe dat ook voor anderen als de vraag er is. Ik “snuif” de geur op, maar tegenwoordig ga ik er meestal mee in bad: paar druppeltjes op zout. En kom ik er niet uit, dan vraag ik hulp.

“In de stilte hoor je alles”- zo fijn om alles te kunnen integreren, in je op te zuigen… even back to basic in jezelf ZIJN met alles en iemand die jou taal spreekt. Maak jij een danspasje maar dan van plezier…kijk dan;

https://aila-lichtdrager.nl/retraite-portugal-back-to-basic/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *