Aila-Lichtdrager
Healing online

Healing online

Zoek jij……. jouw  kracht, het plezier, de liefde in je zelf?

Wil jij volledig toegewijd zijn aan je hogere zelf en aan de goddelijke liefde in jou?

Dan nodig ik je uit om samen met mij op reis te gaan.

In een sessie, reizen we samen in jouw energie. Waarin jij mag ervaren, waar wij mogen luisteren naar wat er aangekeken wil worden en waarop jij een healing ontvangt.

Tijdens een sessie laat ik mij leiden door mijn ademhaling. Hiermee laat ik jou voelen hoe jij jezelf kunt wortelen in veiligheid. Doordat jij je naam en je geboortedatum hardop zegt, verbind ik mij met jouw energie en begint de reis. Volledig in het hier en nu, ben jij in je lichaam aanwezig en zul je mogelijk de beweging in jouw lichaam gaan ervaren en de energie ertussen voelen die gaat stromen. Ook als je op dat moment niks ervaart gebeurt er op een diepere laag veel. Vanuit mijn hart werk ik samen met mijn gids Adinda en haar team natuur-en lichtwezens, Engelen, Maria Magdalena en Jeshua.

We werken in een heilige ruimte die ik voor de sessie afstem op jou en hebben contact via skype/zoom vooraf – en tijdens de sessie. Dit laatste is niet perse nodig, het heeft niet de waarde die je denkt dat het heeft namelijk. We bespreken dit vooraf. Ik maak o.a. gebruik van klankschalen, edelstenen, etherische oliën, mijn sjamanendrum en klanken via mijn stem. .

Ik nodig je liefdevol uit om in je eigen ervaring te stappen. Liefde, nieuwe geboorte, inwijdingen en jouw lichaamswijsheid, zijn thema’s die vaak aan de orde komen in mijn sessies. Stap in je eigen ervaring, begin hier ! .

Eén reactie

 1. Esther

  Inzicht krijgen middels Encaustic art, MAGISCH!
  Samen met Ina je hulpvraag helder krijgen, aan de slag met door haar intuïtief gekozen kleuren.

  Eenmaal vloeibaar ontstaat er een mini schilderij met vele inzichten.
  Geraakt door wat zich laat zien, ongeloof, bevestiging. De vragen zó puur en zuiver gesteld.

  Ondanks de kilometers tussen ons in, is er geen afstand.
  Mijn mini schilderij staat hier nu voor me, ik bekijk het dagelijks vanuit verschillende invalshoeken, het geeft me richting en focus.

  Obrigada Ina 😘😘,

  Warme groet, Esther

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *