Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Aila-Lichtdrager
” in de stilte hoor je alles “

” in de stilte hoor je alles “

In alle eenvoud en Liefde gewoon zijn met jezelf, in de Natuur. Jouw zelf alle ruimte geven om alles wat zich aan dient er te laten zijn. Weten dat het goed is, dat dit is wat in jouw aangekeken wil worden – en ja, soms gaat het heel diep. De pijn mogen omarmen om te ontvangen, jouw eigen kracht, jouw essentie, waarvoor jij hier naar de Aarde bent gekomen.

In deze 1 op  1 retraite, ben ik er helemaal voor jou, als helper en healer. Jouw proces staat centraal. Jij weet waarvoor je hier komt, dit hebben we vooraf aan de boeking in een sessie helder gemaakt, uitgesproken. De rest ontvouwt zich in het moment, zodat het hoogst mogelijke kan en mag ontstaan voor jouw. In Ruimte, Tijd en Stilte. De natuur ervaren, in de vallei, met de dieren die hier wonen. De elementen, water- aarde- lucht en vuur.

 Je verblijft in een degelijke, katoenen tent met een goed bed die al voor jou is opgezet. Gebruik makend van gezamelijk composttoilet en een buitenkeukentje tot je beschikking waar jezelf ontbijt, koffie en thee, etc. kan bereiden. Ik verzorg een goede, logische maaltijd voor je per dag, met verse groente uit de tuin of van de lokale marktje. Afhankelijk van wat we vooraf hebben afgesproken breng ik jouw de maaltijd of we eten gezamelijk.

Mijn atelier ruimte is voor jouw beschikbaar, wol, schilder-spullen, encaustic art….om creatieve expressie te geven aan wat zich ontvouwt deze dagen.