Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Thank you very much

Thank you very much

Je hebt je recent aangemeld voor de Aila-Lichtdrager lijst, dank je wel hiervoor.

Alles is met alles verbonden (holistisch). Zo binnen, zo buiten. Zo boven, zo beneden. Ik voel en weet dat er steeds meer mensen gaan leven vanuit het hart, vanuit de ziel en hun reis hier op Aarde in volle potentie willen gaan leven.

Mijn visie op het leven is om vrouwen en ook mannen tijdens hun reis op Aarde te ondersteunen ( als heler en helper), en om mijn ervaringen en gevoelens te delen door (-voor) te leven.

Zodat leven vieren is, in vrijheid. Samen en ook Al-een. Genieten in verbinding met de natuur. Jezelf erkennen en lief hebben, zodat anderen jou herkennen. In een liefdevolle wereld, waarin bewuste zielen zich ontwikkelen, verantwoordelijkheid nemen voor eigen leven. Expressie geven aan, – her verbinden met het ware zelf, de Aarde en het Universum.

Harte groet,
Ina

Binnenkort ontvang jij mijn nieuwsbrieven over Gewoon Zijn:

relatie’s, liefde, natuur, gezondheid, leven, dood, hoog gevoeligheid, verbinden, zelf voorzienend leven, zuiver-puur, vrijheid, oeroud, bron, vrouw, man, creaties, lichaam, schoonheid, magie………..”. En… Balans Houden.

https://w.soundcloud.com/player/?visual=false&url=https%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F959739253&show_artwork=true&maxwidth=525&maxheight=788&dnt=1&secret_token=s-YSEubFaHu9n&auto_play=true&buying=false&liking=true&download=false&sharing=false&show_comments=true&show_playcount=true&show_user=true&color

Hier vind je de door mij gesproken, geleide meditatie “verbinden met Licht en Liefde”.

Deze ingesproken meditatie duurt een klein half uur; neem een rustig moment voor jezelf.