Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Waarde – EN
Waarde – EN

Waarde – EN

mijn waarde,

zichtbaar laten zijn,

 hoe doe je dat en hoe voelt dat ?

Dat voelt spannend, maar dat dekt de lading niet. Het is niet de spanning die je voelt als je een beurt krijgt in de les waarin je gevraagd word iets op het bord te schrijven. Het is ook niet de spanning die ik voel wanneer ik iets post op facebook.

Nee, zichtbaar worden heeft in mijn geval  te maken met transmuteren, met de transmutatie die Moeder Aarde met ons maakt in het collectieve veld. En die onderlaag, die letterlijk shockende onderlaag in mijn lichaam, die laag….die  Moeder, de Oer Moeder, de Vrouwelijke laag die altijd aanwezig is in ieder van ons, die ons draagt, -bij elkaar houd,- onze botten zijn, -de vrouwelijke structuur zou je kunnen zeggen. De laag waar je het van moet hebben tijdens periodes in je leven wanneer alles je TE- veel word…die laag, daar heb ik het nu over.  Mijn waarde is een bijdrage aan het grote veld, even als die van alle andere lichtwerkers, lichtdragers. Een waarde, die kun je niet omschrijven, het is een waarde die je bent. We doen pogingen, we delen, vertellen onze verhalen. Deze waarde is een waarde die resoneert. Deze waarde voel ik  in mijn lichaam de laatste jaren vooral wanneer ik rust, mediteer. Mijn lichaam gaat dan vanuit die rust, schokkende bewegingen maken, soms komen daar klanken bij, soms woorden in een taal die ik niet ken, maar mijn ziel verstaat ze.

Dit leerde ik door te leven, te ademen, steeds maar weer ademen…naar alles wat ik voel en daar expressie aan geven. Daarom  dans ik, vooral 5 ritme dans en/of de paneuritmie  en  zing ik mantra’s. Daarom heb ik veel deelgenomen aan lichtwerk ceremoniën, om te kunnen kanaliseren…om de frequentie hoog te houden en zo gezond, geheeld,  te leven, te genieten en dit  zichtbaar laten zijn, laten resoneren met een ieder mens wie ik ontmoet, met de bomen, de dieren, de planten, de stenen…met alles wat een ziel heeft.  Mijn ziel verbind met die andere ziel. Door me te verbinden, af te stemmen op een laag die aandacht vraagt, die wil verbinden met mijn ziel .  In het moment. Hier komt dus geen door een menselijk brein- bedacht plan aan te pas. Daarvoor is het precies goed zoals het is, daarvoor omarm ik alle pijn in mij welke zich aandient en ik geef  het ruimte;  ik accepteer.

Terug naar waarde, waar ik tenslotte deze blog overschrijf….mijn waarde uitdragen  is niet nieuw. Ik draag mijn waarde, ik draag deze uit zoveel als ik kan. Wat nieuw is …dat ik heb gezeten op mijn waarde afgelopen week en ik kan je vertellen dat voelde geweldig ! Mijn waarde vertegenwoordigde in dit geval gewoon GELD.  Dat voelde compleet.  Vanaf de plek van mijn waarde in de cirkel (cirkel van delen van mijzelf), keek ik ze allemaal aan, was ik onderdeel van hen….van mijzelf dus. Hoe gaaf is dat. Ik die altijd roep dat het niet over geld gaat, het gaat over veel meer dan dat in het leven, maar het is en/en. Verstandelijk snapte ik dit natuurlijk wel, zorgde ook altijd wel dat er genoeg was, heel creatief. Nu verandert er iets, iets in mijn lijf, in mijn cellen doordat ik het verbonden heb in mij met mijn waarde.

Een dag later realiseerde ik, wat ik vooral- vanaf het moment dat ik zelf moeder werd,  gedaan had met mijn waarde. Ik zette daar anderen op. Binnen mijn gezin, binnen mijn relaties, binnen mijn familie, mijn werk….en dat maakte mij afhankelijk. Dat maakte mij in zo verre financieel afhankelijk. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee zolang dat goed voelt. Er is geen geschreven wet. Wanneer dit gaat “prutten”, wanneer  je op het punt komt dat het Te veel word….dan heb je er iets in te doen. Ik noem dat een roep van de ziel, die iets hierin wil leren, wil ervaren…want daarvoor zijn we tenslotte allemaal afgedaald naar de Aarde, nu in dit moment. Jouw hoogste pad naar Liefde, en Geliefd zijn. Daar gaat het over, als we het over waarde hebben.  Niet meer en niet minder. En dan zet ik stappen, ga ik daar waar mijn voeten mij brengen. Ik heb gehuild, geroepen, gezongen en vooral veel geslapen, want dit vraagt energie, dit vraagt om lef, om overgave, moed en vooral vertrouwen…in jezelf en in de Goddelijke Aanwezigheid. De Bron van alle bestaan.

“ Liefde en Eenvoud,

 Vrij zijn in  jezelf,

 Alles durven en kunnen aankijken,

 Omarmen in Liefde.

 Het werk van de grote Moeder,

 de Yin kracht in ons”.

Ik omarm mijn waarde.  Heb hulp gevraagd hierbij en vraag nu ook jouw hulp, want ik heb net als jij een missie.

En…mocht jij nou ook, net als ik, van die momenten in je leven kennen, wanneer het jou Te –veel word ?

Dan heb ik hier iets voor je.  Een win-win

Hieronder de link naar mijn enquête die ik gemaakt heb om meer te weten te komen waar jij behoefte aan hebt, door deze in te vullen help jij jezelf dingen helder te krijgen. We hebben nog een week, voordat de nieuwe maan er is, dus pak je moment !

https://docs.google.com/forms/d/184Klz_6iKKcMGp-K_V3EqJ6XcA6V3wBqdpmuKScWBro/edit

Ik vraag hier wel een “taartpunt- tijd “ voor van je. Daarom verloot ik, aan degen die het invullen voor de nieuwe maan op 14 december 2020:

*5 persoonlijk afgestemde wastekeningen met een korte boodschap.

* 5 online healing/reading sessie’s van een ½ uur waarbij jij 1 vraag inbrengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *