Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Puur, jezelf zijn ! – EN
Puur, jezelf zijn ! – EN

Puur, jezelf zijn ! – EN

Puur- (zelf) Liefde- verbinden- natuur- vrijheid- helen- meditatie- creatie- inspiratie

Deze woorden geven mij energie, hier word ik blij van, hier ga ik helemaal op aan.

En zo kwam het dat….

Al jaren zit ik op het plaatselijke marktje iedere  maand, achter mijn spinnewiel. Draden spinnen, uit de ruwe vacht. Mensen ontmoeten. Mediteren op het snorren van het wiel. Gesprekken voeren, soms maar met een paar woorden of helemaal zonder woorden…gewoon even zijn met elkaar en de verbinding voelen.

In september 2020, ontmoette ik twee jonge Brazilianen. Ze waren in de buurt via workaway en bezochten zodoende deze markt. Zij was vooral geïnteresseerd in mijn wolproducten die ik te koop aan bood en in het proces van wolspinnen en vilten. Hij maakte een foto, welke hij beloofde ook naar mij te sturen, wat ik erg op prijs stelde.

Zoals zo vaak…..er kwam geen foto. Beter nog….

Er kwam een email met de vraag of ze een week bij mij mochten verblijven, ze waren geïnteresseerd in het wolwerk en wat ik nog meer deed. Wilden graag werk op de quinta doen en mocht ik dat willen ook foto’s maken, voor kost en inwoning. Het was inmiddels eind oktober, koud en nat aan het worden, dus slapen in het slaaphuisje op mijn terrein dat was er niet bij. Ze zouden in mijn atelier kunnen slapen. Enige communicatie hierover volgde en het werd een volledig JA van beide kanten. Heerlijk en spannend tegelijk voor beide partijen natuurlijk. Fijn om open hierover te communiceren, de vrijheid te voelen. Het werd een heerlijke week, werken op het land, hout stapelen/hakken, gesprekken in het Portugees en Engels, samen koken, helingsessie geven, en iedere dag een paar uur (want daar komt best veel bij kijken !)  filmen.

* Filmen werkt nauw samen met Licht. In november is het moment van daglicht niet zo lang, dus alle andere werkzaamheden planden we rondom de goede momenten van licht en de opname. Ik woon volledig off grid, zone panelen voor elektriciteit wat soms te wensen over laat ! Met veel creativiteit kwamen we een heel eind.

KIJK !

een documentaire over Ina- Cura- Creatieva !………..waarin ik laat zien over werken met wol en vertel over heling;  over het vinden van balans !

Wil jij ook gezien worden, in wie jij bent ?

*Je zelf helen, je eigen innerlijke schatten ontdekken, je vrouw zijn omarmen, je pijn, je zelf-liefde….zodat jij weer op eigen benen staat, jou kracht voelt, jou licht en kunt gaan doen waar jou hart blij van word ?*

Ik bied individuele trajecten aan; in de “cirkel van heling”, welke ik creëer voor je en bewaak tijdens je proces. Afhankelijk van je vraag, je behoefte, wat we bespreken in een vrijblijvend intake gesprek, maken we samen de keuze welk traject in het moment, voor jou het beste past. Ik noem ze voor het gemak Goud, Zilver en Brons…..en komen binnenkort onder het menu op de site.

Goud is echt…helemaal aangaan (initiëren) of integreren hier in de natuur in Portugal. Ik bied je een week verblijf aan, in het slaaphuisje. Welke niet meer is dan een heerlijk twee persoonsbed met een dak erboven. Een eigen buitenkeukentje, douche en composttoilet  en mijn atelier ruimte om met mij te creëren waar je behoefte naar uit gaat.  Ik ben er deze week  helemaal voor jou – of het nu gaat om helingen, ceremonie ( right of the womb), zingen, dansen, mediteren, creëren, tuinieren, wandelen, voetreflex- en/of metamorfose massage. De vorm ontvouwt zich, precies goed voor jou. In ieder geval neem ik je naast deze week,  “ 3 maanden aan de hand “. In deze 3 maanden ontvang jij 6 essentie coaching/ heling sessies van mij en ben ik via app bereikbaar voor vragen, korte gesprekjes tussendoor.

Goud: “Portugal in de Natuur- mei tot oktober” gaat dus over initiëren en integreren wat betekend dat het in combinatie is, met wat er nog gaat komen en/of wat er al gedaan is door jou, samen met mij.

Heb je na het zien van deze documentaire vragen, stel ze, ze zijn Goud waard !

En mocht je ook graag een week hier komen op een zelfde basis als dit mooie stel uit Brazilië ?

Stuur me een email, vertel wie je bent en welke waarde je kan toevoegen hier op  quinta tres pontes !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *