Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Agnihotra
Agnihotra

Agnihotra

Heal the atmosphere

Al jaren, sinds de meest stressvolle periode in mijn leven, gebruik ik Agnihotra. In ieder geval bij zonsopgang. Het is een deel van mijn leefwijze geworden.

Agnihotra is het helende basisvuur van Homa therapie. Het is een geschenk aan de mensheid dat stamt uit de oude Vedische wetenschap van bio-energie, medicijn, landbouw en klimaatverandering.

Agnihotra is het proces van zuivering van de atmosfeer en leefomgeving door middel van een vuur in een piramide van koper wat afgestemd is op het bioritme van zonsopkomst en ondergang.

Agnihotra is een methode die de vervuilde planten, dieren -en mensheid kan neutraliseren. Alle vormen van leven op deze planeet; de omgeving, land en tuinbouw, gezondheid, welzijn & geest van de mens, worden opgevuld met deze nieuwe energie en alles komt terug in balans….

Materialen voor Agnihotra

Een koperen piramide met de juiste afmeting. Koper is ook een goede geleider voor subtiele energieën.

Met het voorbereiden van een Agnihotra vuur, worden specifieke medicinale substanties gebruikt zoals: gedroogde koeienmest, ghee en ongebroken organische rijst.

Koeienmest werd veel gebruikt in oude culturen vanwege zijn medicinale werkingen overal ter wereld. Het is bekend dat het een desinfecterend en ontgiftende effect heeft.

Voor Agnihotra wordt er een combinatie gecreëerd van koeienmest, ghee en rijst, wat tesamen opgaat in de atmosfeer. Hierdoor ontstaat er een reactie die negatieve energie neutraliseert en alle levensvormen voedt. Moeder natuur komt hierdoor weer terug in balans.

Hoe werkt Agnihotra

In de ochtend, rond Agnihotra tijd worden alle elektriciteiten, energieën en ethers aangetrokken naar de piramide. Dit komt door de vorm. Met zonsondergang wordt deze energie juist naar buiten gestuurd. Deze stroom van energie heeft tijdens zonsopkomst een sterk zuiverend effect waar het de aarde raakt.

Agnihotra verstrekt deze zuiverende effecten op de volgende manier

  • Trilling/ geluid begeleidt deze stroom van subtiele energieën. De ochtend mantra is de essentie van deze trilling. Door de combinatie van de juiste tijd, de koperen piramide met juiste afmeting, de specifieke materialen die gebruikt wordt, ontstaat er een kanaal van energie boven de piramide.
  • Grote hoeveelheden van energie komen samen rond Agnihotra, koperen piramide, rond Agnihotra tijd. De piramide is de motor -en het vuur de turbine. Er wordt een soort magnetische veld gecreëerd, één die een neutraliserende werking heeft op negatieve energie en die juist positieve energie versterkt.

Als Agnihotra uitgevoerd wordt, verzameld de rook, deeltjes met schadelijke staling in de atmosfeer -en op een zeer subtiel niveau neutraliseert die het radioactieve effect hiervan.

Niets is vernietigd, maar veranderd juist

Wat doet het

  • Omgeving. Onze atmosfeer, water bronnen en de aarde zijn gezuiverd door Agnihotra en Agnihotra As. Moderne wetenschap is pas begonnen met onderzoeken van deze opzienbarende resultaten.
  • Tuinieren en landbouw. Een energieveld wordt gecreëerd rondom de planten als je Agnihotra uitvoert. Planten worden hierdoor sterker en resistenter tegen ziekte. Homa atmosfeer verstrekt de gezondheid van dieren. Vooral aardwormen en bijen reageren positief op deze Homa sfeer.
  • Folk medicijn. Als de vlam uitgaat, is de energie opgeslagen in de as. Deze as wordt bereid in medicijnen en laat ons prachtige resultaten zien in verschillende landen en continenten.
  • Menselijke geest. In een atmosfeer die is gezuiverd door Agnihotra daarvan is de levensenergie die ons verbind met de kosmos, zoals Orgon/ Prana/ Chi zoals die wordt genoemd, vloeit weer in harmonie en wordt niet meer geblokt door alle verontreiniging.

Ochtend Mantra

Sooryaya Swaha Aooryaya Idam Na Mama

Prajapataye Swaha Prajapataye Idam Na Mama

Avond Mantra

Agnaye Swaha Agnaye Idam Na Mama

Prajapataye Swaha Prajapataye Idam Na Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *