Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Jezelf zijn in relaties
Jezelf zijn in relaties

Jezelf zijn in relaties

” Zijn in Samen Zijn

en het mag ALLES zijn.

Het mag schuren,

je mag schaven,

en dan ook naar elkaar uitspreken.

Alles mag er zijn,

in Zijn in Samen Zijn.

Het is je geboorte recht,

en zelfs je plicht.

Om helemaal JIJ te zijn,

en dat is meer dan genoeg.”

De reis, Zijn in Samen Zijn, met mijn lief en een moedige ” reiziger ” wie ik ontmoete op een marktje en graag een poosje wilde verblijven op de Quinta voor zolang als nodig….

Zo dankbaar dat dit alles zich aan het ontvouwen is, mijn missie. Het is mijn missie om een ieder te laten voelen en te laten ervaren dat je mag ZIJN, precies zoals je bent. Alle on-hebbelijkheden, alle pijn, verdriet, angst, woede, -en alle liefde, tevredenheid, vreugde, plezier, rust wat opborrelt in jezelf. Het begint van binnen. Het begint bij jou en mij, soms is het heel duidelijk aanwezig, soms zit het heel diep en is het meer een weten dan een voelen. Dit laatste heeft een wat langere kooktijd nodig, maar het zal gaan borrelen !

Daar hou ik van. Borrelen. Het middel dat ben JIJ. Juist dan transformeer je, geef je iets terug aan moeder Aarde en zorgt het voor vruchtbare grond. Daar vind jij jou recht van bestaan, jij die er zo-toe-doet.

Ons borrel uurtje begint dagelijks al vroeg, na zonsopgang, na het agnihotra vuurtje als dank voor de opkomende zon. We zitten buiten, dekken onszelf warm toe en delen waar we dankbaar voor zijn, wat we gaan doen deze dag om onze missie te leven en waar we tegen aan lopen hierbij. Dit geeft structuur. Verbinding, om in veiligheid je ware ongeremde zelf te zijn.

JIJ -zijn, 100 procent !

Helemaal jezelf accepteren en verantwoordelijk zijn voor alle stappen die je zet in je leven…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *