Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Aila-Lichtdrager
Tijd & Tools

Tijd & Tools

Healing heeft tijd nodig om te integreren. Hoelang dat is voor jou, dat ontvouwt zich. Niet voor niets is er het gezegde “de tijd zal het leren”. Na- zorg, nadat iets bij jou in beweging is gebracht, is van grote waarde. Vandaar bied ik mijn tools aan jou aan, in de vorm van een traject.

Hieronder noem ik twee voorbeelden, van hoe een traject eruit kan zien.

Natuurlijk kunnen wij ook een persoonlijk, op jouw behoefte afgestemd, traject ontwikkelen. In een vrijblijvend verbindings- gesprek, welke je aanvraagt via het contact formulier komt dit vanzelf aan de orde.

First step

Dit traject omvat twee sessies verdeelt over max. 2 uur.

Nadat we elkaar hebben gesproken tijdens een gratis intake, gaan we samen aan de slag aan de hand van wat jij nodig hebt. Het is dus persoonlijk gebonden, helemaal op maat voor jou.

Online, werken we in energie, middels encaustic art/- Soul Body Fusion- en verder wat ontstaat in het moment, dat kan ook heling zijn middels sound/ klank of het ontvangen van de Sacred Activations.

Offline is het zelfde als hierboven, maar werk ik ook graag via je voeten (voetreflexologie/ metamorfose massage/ lemniscaat massage ) -en/ of wandel-coaching.

De start is altijd met een korte geleide meditatie om bij ons zelf te komen. Een week na de eerste sessie hebben we weer contact en pakken op wat er nog nodig is om deze “first step” af te ronden.

Als blijkt dat er langer tijd en meer begeleiding nodig is dan maak ik met jou een persoonlijk plan om verder te komen.

150 €

ALL of YOU

Drie maanden gaan we samen in de flow….in de kracht van acceptatie.

Ik ben er voor jou, dagelijks bereikbaar via whatsapp/mail berichtjes en evt. korte gesprekjes tot 15 min.

Twee keer per maand 1,5 uur een deepdive heling sessie/ coaching. Ik laat je wortelen in veiligheid in verbinding met de Aarde en het Universum en jij focussend op jezelf, je eigen weten, je ziel zodat jezelf antwoorden ontvangt en heling op gang brengt in je lichaam. Ik ben slechts de spaceholder en de tolk. Jij bent je eigen heler.

Via we- transfer stuur ik je de opgenomen sessie toe zodat je deze altijd nog weer kunt terugkijken.

Jij voelt weer de flow van jou verlangen in je lijf ! In je eigen kracht, je pijn omarmen, liefde ontvangen, je lichaam volledig vertrouwen om verder je levenswerk hier op Aarde te DOEN.

945 €

Kom je tevens voor -of na dit traject een week op retraite Back to Basic bij mij in Portugal dan krijg je korting op dit traject.

Soul Body Fusion

Het ontbrekende stuk voor healing en meer.

“Versmelting van ziel en lichaam”

Leid tot handelen en veranderen, niet tot meer denken.

Resultaat is zelfbekrachtiging en zelfvertrouwen.

Dit is als “losse sessie” te boeken.

€ 111,00

Sacred Activations “223 aanbieding”

Werken met de Sacred Activations is super snel, krachtig en levens-veranderend omdat
deze je mind reset en de oorzaak van problemen tot op de bron verwijderd. Werken met de
Sacred Activations is eindelijk ervaren dat ook jij situaties, patronen voorgoed achter je kan
laten en je vanuit je ware zelf (blauwdruk) kunt leven.

Hier zit uiteraard voorbereidingstijd in voor mij, waarin ik mij afstem op jou in energie en zo “weet” welke activatie voor jou op het moment bijdragen aan jou proces.

Het omvat 3 sessies van ruim half uur online via zoom/ videobellen, waarin jij deze gaat ontvangen. Vooraf hebben we even kort contact hoe je erbij zit. Tijdens het ontvangen zijn we stil en ben jij direct in contact met de God’s energie. Ik ben de space holder.

€223 voor deze 3 sessies. De tussentijd kan variëren van 1 week tot hooguit 3 weken.

Hierna heb je altijd gratis toegang tot de maandelijkse online zoom activatie’s. Ik voeg je persoonlijk toe aan de groep.

Vragen uurtje

Zoom, whats app-, messenger of via gewoon bellen

Persoonlijk hebben we, via beeld/ of geen beeld, contact.

Het kan gaan over van alles en nog wat !

Over off grid wonen, bereiden van kefir & combucha, emigreren, loslaten van familie en kinderen tot hoe je wol verft met planten, problemen die je ondervind bij het breien van je eigen sokken….

Of

Ik stem me af op één vraag van jou samen met mijn gidsen.

Ik stuur je hiervoor een tikkie,

€ 45,00

Heb je een specifieke vraag dan kun je deze naar mij sturen via het contact formulier.