Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Aila-Lichtdrager
Recensies

Recensies

“zou je nog eens een review kunnen schrijven over de tijd dat ik je aan de hand nam…?

Meer rust, er vallen puzzelstukjes op z´n plek. Inzicht in mezelf gekregen hoe dingen bij mij werken.….

Met zo een warm gevoel van verbondenheid, gedragen worden, gezien en gevoeld worden, door jou en door je gidsen, in verbinding met de natuur en moeder aarde. De Art die je maakte was zo krachtig en helend. Uniek die 6 sessies met jou !

Sereen en diep liefdevol.

Valt met geen enkele andere begeleiding te vergelijken ook, jij hebt de kracht om iemand zo diep te voelen en mee te nemen op diens weg naar binnen terug, naar zijn of haar eigen kern.

Ziezo, hier werd de review geboren, lieve Ina.

Jouw fijnbesnaardheid belichaam je in de manier waarop je mensen begeleidt zichzelf terug te kunnen vinden, Helen en Zijn.

Zodat ze weer leven ipv overleven.

Weer de zon van bovenaf en van binnenuit voelen stralen.

———————————————————Ann————————————————————————————————————-

Off grid, natuur, moeder aarde.

Elementen zon regen vuur wind water.. of geen water.

Wat vind je bij Ina: Vooral jezelf, stilte en rust.

Alleen de reis er heen al. Het is al fijn om dit alleen te ondernemen. Maakt niet echt uit op welke manier. Met de auto was ik drie dagen alleen op de weg,  jezelf overgeven aan de afstand en de weg, alleen maar sturen. Rustig rijden gaat het best. Het is ver dus jagen heeft geen zin. Dan ben je een gevaar voor jezelf. De eerste keer was ik met het vliegtuig en de trein. Met diverse overstapppen moet je er op vertrouwen dat er toch weer een trein komt.

En dan de vallei in , langs nog wat huizen in een dorpje, het onverharde pad op, totdat het huisje van Ina er staat. Ik herkende het van de fotos. Maar de werkelijkheid is overweldigend en als je de auto uitzet is het stil, heel stil. Alleen maar natuur. Je vraagt je zelfs af of je er als mens wel welkom bent.

Dit doet iets met mij, mij geeft het het gevoel dat de mens nietig is en mijn individuele belang is zo relatief. Als ik dit ervaar bij aankomst is het contrast echt wel heel confronterend met de leefwijze van mijzelf en de westerse wereld. Iedere dag maar jagen, en ja ook mijn best doen te ontspannen. Met meditatie yoga sporten slapen dansen en duiken in zee.

Maar hier in Portugal met Ina in de vallei maakt het mij bewust dat het tijd is mijn leven anders vorm te geven. Belangrijk zijn de wezenlijke dingen, en alleen er te zijn.

Minder drukte, minder willen, minder hoeven, minder moeten, minder wensen. Verlangens en verwachtingen worden fantasieen. Dan zijn ze in ieder geval meteen al leuk. En hoeven ze niet eens uit te komen….

——————————————————————————————————————————————

Ik heb me door jou Ina ontmoet gevoeld en heel erg welkom in wie ik ben, juist ook in mijn vrouw-zijn, wat een thema voor me was. Je bood een warme liefdevolle bekrachtigende bedding om mijn kwetsbaarheid te delen en er te laten zijn.

Je hebt me geleerd hoe ik mijn innerlijk kind zelf vanuit mijn grotere Zelf kon ontvangen en koesteren, wat voor mijn helingsproces heel waardevol is geweest. Tijdens de sessies ontstond soms een magische verschuiving in mij, omdat je heel dichtbij intuïtief meevoelt met mijn innerlijke ervaringen op dat moment. Je verbindt je echt met mijn belevingswereld, en weet de kracht die in mij verscholen zit naar voren te halen, en mee te bewegen met mijn beelden en gevoelens. Daardoor voelde ik me gezien en echt liefdevol onvoorwaardelijk gesteund. Die verbinding was voor mij heel waardevol.

Je werkwijze met een intuïtieve schildering vond ik heel fijn en verrassend. Op een natuurlijke manier hielp je mij mijn zieleroerselen in het licht te brengen en er opnieuw naar te kijken. Je schept een prachtige open helende ruimte om te Zijn en ontvangen te worden. Jouw verbinding met jouw gidsen bracht een zachte liefdevolle energie. Het was heerlijk om dat te ontvangen. Heel veel dank!

Liefs, Kristien

Wonderlijk hoe de natuur ons zo kan ondersteunen en dat we dan iedere keer weer het juiste middel pakken (en lekker vinden). Tot het niet meer nodig is.
Als we allemaal weer leren om naar ons lichaam te luisteren dan zou er veel veranderen, Els -Nederland

“My healing session with Ina was centred on community and tribe. With her help, I journeyed deeply into a space of symbolic significance and insight. In the weeks following I integrated the meaning and messages from the healing vision into everyday life, and am feeling more in tune with community and tribe. Thank you for an important healing experience. “, Martin – Portugal

Dankjewel lieve Ina voor je prachtige tekening welke heel veel duidelijk heeft gemaakt. De engelen in de tekening, de draaikolk, alles volop in beweging, zulke mooie duidelijke signalen. Een mooie bevestiging die ik diep van binnen al wel voelde voor de nieuwe richting die ik genomen heb en je toch pas echt bevestigd krijgt nu. Voor de 7 in de numerologie is dit heel prettig:) Voor de mensen die een levensvraag hebben of inzicht willen. Schakel Ina in! Groet vanuit mijn hart, Albert, Deep Coach

Ina is een grandmother, een vat van wijsheid die gevoed wordt door haar intuïtie. Ze wist mij heel snel bij mijn krachtige kern te brengen, met zachte kracht en liefdevolle toewijding. Saskia, coach voor bewuste ondernemers

wat ik ervaren heb in onze sessie die jij heel liefdevol begeleid hebt Ina, is dat we vanuit een inleidend gesprek, jij mij vervolgens via een meditatie meeneemt naar de wijsheid in mezelf, mijn eigen energie. Als ik daarin zit laat je me voelen vanuit welke intentie jij mijn tekening mag maken. Het is dan zo wonderlijk wat er dan mag ontstaan, dat wanneer jij van daaruit de kleuren mag pakken en dit doe je blind. Gewoon echt bijzonder dat t wit is en jouw wasblokje. Dus jij mag een tekening maken met wit op wit papier. Hoe wonderlijk dat er een prachtige tekening met een mooie boodschap naar voren komt. Wit is puur en liefde is puur, Noreen

Inzicht krijgen middels Encaustic art, MAGISCH!
Samen met Ina je hulpvraag helder krijgen, aan de slag met door haar intuïtief gekozen kleuren.

Eenmaal vloeibaar ontstaat er een mini schilderij met vele inzichten.
Geraakt door wat zich laat zien, ongeloof, bevestiging. De vragen zó puur en zuiver gesteld.

Ondanks de kilometers tussen ons in, is er geen afstand.
Mijn mini schilderij staat hier nu voor me, ik bekijk het dagelijks vanuit verschillende invalshoeken, het geeft me richting en focus.

Obrigada Ina 😘😘,

Warme groet, Esther

Attributen

Ik ben Ina nog steeds erg dankbaar

Ik vroeg Ina in eerste instantie om me te helpen omdat ik het gevoel had dat ze een genezer en een zorgzame ziel was. Ik had gelijk. In slechts één sessie reflexologie hielp ze me om de psychologische factoren te zien die ten grondslag liggen aan een gezondheidsprobleem waaraan ik leed. Ze had blijkbaar het vermogen om te zien wat me onbewust teisterde en hielp me aan een weg voorwaarts, hetgeen twee of drie artsen en een aantal behoorlijk indrukwekkende apparaten niet in staat waren te doen. Met haar werk met mij als basis was ik in staat om dingen in eigen hand te nemen en mezelf gezond te maken.
Nu een aantal jaren later ben ik nog steeds erg dankbaar voor haar sympathieke en attente, zorgzame advies.

Steve

Attributen

Een liefdevolle en krachtige sessie

Een hele fijne (online) sessie mogen ontvangen van Ina. Ik had verbindingsproblemen en dat manifesteerde zich in dat de wifi verbinding vaak uitviel, erg ironisch. Ondanks de storingen gingen het team en Ina door. Erg bijzonder was dat mijn missende verbinding met de aarde werd hersteld, ik werd vereerd door de aarde. Wonderbaarlijk zijn mijn hooikoortsklachten na de sessie sterk afgenomen. Mijn hart werd verruimd voor nog meer indaling van het kosmische licht. Een liefdevolle en krachtige sessie was het, nu een paar weken nadien nog sterk voelbaar hoe verbonden ik nu ben. Dankjewel Ina!

Liefs, Chamera

Attributen

Ina maakt meteen verbinding

Het online healen gaat heel goed. Je maakt meteen verbinding, tuned meteen goed in. Je hebt meteen verbinding ook met je gids. Je krijgt meteen beelden door. Er ontstond wat communicatie, je stelde soms een vraag omdat je e.e.a. doorkreeg. Deze communicatie was op een “hoger”- nivo. Je komt bij de kern en geeft duidelijk weer wat er “speelt”, wat erop dat moment belangrijk is. En je krijgt “boodschappen” van de natuur…………

Rik

Herverbonden met mijn wezen

Jij hebt mij bij Arcturius gebracht, mij er aan herinnerd. Mij weer herverbonden met mijn wezen, met mijn essentie.

Robert

Attributen

Een ervaring als een wedergeboorte

Ik zat meer in mijn hoofd dan dat ik naar mijn gevoel luisterde. Dit wilde ik herstellen. Back to basic, zeg maar. Ina nodigde me uit om naar haar toe te komen. Vooraf had Ina een reading gedaan, haar bevindingen met me besproken en ze vroeg me niks anders te doen dan ‘open te staan voor wat er op mijn/ons pad kwam’. De reis van Porto naar de Quinta was zorgvuldig uitgewerkt en gemaild waardoor ik in vol vertrouwen mijn pad kon bewandelen. Aangekomen op mijn eindstation, werd ik met open armen, een heerlijke maaltijd en een prachtig onderkomen ontvangen. Mijn ervaring: ik ben in de ‘moederschoot’ terecht gekomen…MoniqueLees verder

Attributen

Warme, liefdevolle energie

Ik ging heel open de healing in. Eigenlijk wist ik niet eens precies wat een healing inhoudt, maar ik ben afgegaan op je energie. Mijn gevoel was heel duidelijk. Van jou ‘moest’ ik een healing gaan krijgen. Ik heb me tijdens de healing heel ontspannen en rustig gevoeld. Alle energie in me begon weer te stromen. En het meest bijzondere is natuurlijk de brok in mijn keel – die ik normaal gesproken bijna constant voel – die tijdens de healing steeds kleiner werd. De verbinding tussen hoofd en hart werd daardoor steeds sterker. Heel mooi en bijzonder. Sindsdien voel ik me sterker en voel ik de energie meer stromen. Dankjewel, lieve Ina, voor je warme, liefdevolle energie!!

Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *