Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Je pijn omarmen
Je pijn omarmen

Je pijn omarmen

Hoe is het met jou ?

Ik moest ineens aan je denken. Gebeurt erbij jou ook zoveel in je leven, in je lijf en voel je ook alles. Dat van jezelf zet je steeds in de wacht, waardoor je jezelf niet meer voelt en aan het twijfelen raakt. Je wilt het allemaal goed doen voor iedereen.

Geen kleinigheid om bij onszelf te blijven !

Al die beweging, zowel buiten als binnen in onszelf.

Zoveel andersdenkenden, zoveel meningen.

Letterlijk raakt je hoofd vol met allerlei hersenspinsels en jij raakt af van je missie, waar jij blij van word. Je raakt verwikkeld in oude patronen en dat wat je nu juist niet meer wilde gebeurt. Je haalt uit naar de ander, vanuit jouw pijn. Je weet het, het is van jou. Je gaat door met wat je MOET doen. Dat kun je goed, doorgaan, alleen, en nog zoveel “moeten doen”. Hier ga je voorbij aan jezelf, aan wat jou lijf jou te vertellen heeft.

Welke IK leef jij….

Je verlangt naar heling of een verbindend gesprek met iemand die je echt hoort en ziet. Jij weet diep van binnen ook dat jij hier nu op Aarde bent om de overgang naar de nieuwe wereld te maken. En als jij gewoon jezelf bent, je echte ware zelf leeft, jouw eigen IK, dan is het allemaal zoveel gemakkelijker. Voor jou en de mensen om je heen.

Die liefde volle wereld komt er echt wel. Waarom wacht je nog langer.

Wat houd je nog tegen om voluit jou ding te gaan doen, jouw droom te gaan leven, doen waar jij blij van word. Is er een twijfel, een niet weten, een pijn die je nog mag omarmen ?

We leven nu in een tijd dat alles echt naar boven komt, dat voel jij ook. Niet alleen de shit, ook het licht.

Het licht in jou wil stralen.

“Je ziel wil echt dat je gaat luisteren naar je hogere Zelf ondanks wat je hoofd ervan vind “

Je krijgt tekens op je pad in de natuur of de engelen laten je weten dat ze bij je zijn door de dubbele getallen te laten zien of andere synchroniciteit.  

De energie daarvan ontroert je. De grootsheid ervan kan je beangstigen.

Doen dus, uit die comfortzone….. Je mag dat zelf doen, sterker nog, dat kun jij alleen zelf doen, niemand anders.

Dat hoeft niet alleen en kan ook snel.

Het ligt aan jezelf, wat vind jij jezelf waard. De weg die je hebt afgelegd is lang genoeg geweest. Mijn weg is ook een lange weg geweest, mensen die mij mijn hele leven kennen, weten dat.

En ja, loslaten doet pijn.

Ik ging er 100 procent voor;

* Leven in liefde en harmonie met een lieve mooie man, hier op Quinta tres Pontinhas in Portugal. Samen poorten openen, dat ging als vanzelf, net als samen vanaf de eerste dag dat we elkaar zagen, vanuit de flow *

Poorten in onszelf zijn ook geopend, dat voel ik aan alles. Ik ben in veel oude levens terecht gekomen en mocht daarop helen.

Ben ten diepste dankbaar voor het licht, de Goddelijke liefde, die ons bij elkaar heeft gebracht en waardoor we elkaar, met compassie voor de ander, weer los konden laten.

Ik omarm mijn pijn. Want ja, die is mijn liefde meer dan waard….mijn eigen liefde.

Voel jij ook dat het tijd is om je voor de volle honderd procent te verbinden met het licht in jou en de Aarde. Zodat jij weer verder kunt doen wat jou ziel zo verlangt.

-Je straalt en voelt deze kracht in je lieve lijf.

-Je kunt weer verder, doen waarvoor je gekomen bent hier op Aarde met een open hart, in verbinding.

-Je krijgt  bevestiging, vertrouwen en aanwezigheid in jouw lichaam en je innerlijk werk is weer in de flow.

Zet die eerste stap voor je zelf, vanuit Liefde die je meer dan waard bent !

https://aila-lichtdrager.nl/wat-bied-ik-aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *