Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Aila-Lichtdrager
audio eerste drie basis activaties

audio eerste drie basis activaties

  • Lord Metatron
  • Evebury Stonehenge
  • Moses Codes

Het proces van Sacred Activations is gebaseerd op het inzicht dat wij mensen werken als computers. We kunnen ook niet functioneren zonder programma’s.

Ons leven wordt 95% bestuurd en geleid door onze onbewuste programmering.

Onbewuste overtuigingen en mentale constructies die we in de loop van ons leven hebben gevormd door observatie, sociale interactie en ervaringen. We halen deze programma’s uit onze familie, religies, maatschappij, cultuur of uit de media….het worden ook wel een soort van kernovertuigingen in je leven.

Om te bouwen is eerst een stevige basis nodig. De eerste drie basis Sacred Activations helpen je open te stellen al de andere activatie’s (300) makkelijker te ontvangen, maar ook om het innerlijk werk te kunnen doen tijdens het ontvangen van energie, van healing.


In de “Fundering-groep” ga ik iedere derde donderdag van de maand de zoomlink delen waar we samen de eerste drie basis Sacred Activaties ontvangen plus een vierde die ik in het moment channel voor de groep.

We starten om 20.00 uur NL tijd.

Voor degene die in Portugal zijn, van harte welkom in de heilige ruimte bij mij, om 19.00 uur

3 sessie’s Sacred Activations persoonlijk afgestemd op jou.

Je krijgt dus totaal 9 tot 12, afhankelijk van jou situatie

speciale prijs eerste kwartaal 2024: 150 euro

Daarna zal de prijs omhoog gaan. Het hoeft niet perse te zijn dat de sessies allemaal in het eerste kwartaal plaats vinden, healing vraagt tijd en is verschillend per persoon.