Ina Jansen
Aila-Lichtdrager
Aila-Lichtdrager
Coaching met Encaustic art

Coaching met Encaustic art

Jij hebt een levensvraag, een verlangen of behoefte aan een inzicht..

We starten deze sessie gezamenlijk met een korte meditatie om jou helemaal bij jezelf te brengen, jou essentie.

Dit zal jou ondersteunen om je vraag inzichtelijk te maken.

Wanneer jou vraag helder is beginnen we met het maken van de was-tekening.

Op gevoel, intuïtief, mag jij een aantal waskrijtjes uitkiezen. Daarna ga ik, afgestemd op jouw energie, intuïtief ” tekenen en strijken “met een strijkboutje.

Zodra de tekening zich onder mijn handen ontvouwt is het goed mogelijk dat er spontaan gevoelens bij jou naar boven komen. Dan gebeurt er wat in jouw binnenste…

Wanneer de magie zijn werk heeft gedaan toont de tekening jou, waar jij op dit moment aan toe bent, wat aangekeken mag worden en mogelijk waar nieuwe stappen gezet mogen worden. Samen zullen we de tijd nemen om hierover te praten en voelen.

Gedurende de sessie werken we in een voor jou gecreëerde, heilige ruimte die ik bewaak, zodat jij je veilig voelt om in volledige overgave aanwezig te kunnen zijn. Jij mag voelen wat zich aandient, zonder oordeel ontstaat er wat nodig is.

Energetisch ben ik op jou afgestemd en laat de woorden die mij ingefluisterd worden door mij heen komen. Het is een samenwerking met mijn eigen team en vaak ook met jou team van helpers en gidsen.

Wanneer we online een afspraak hebben kun je alles goed volgen via de camera.

Vooraf zal er contact zijn om de praktische zaken door te nemen. De tekening word je toegestuurd, zodat deze je nog een tijdje kan begeleiden in je proces !